Sunday, October 31, 2010

Nädalalõpp

Eile õhtul oli üks naljakas lugu. Võtsime bensiini, maksime ära ja kui Meelis autot käivitada proovis, hakkas kapoti alt tossu tulema. Õnneks sai ta ruttu kapoti lahti ja suuremat kahju ja põlengut ei tekkinud. Väga õnnetu oleks bensiinijaamas lahtise tulega autot põletada. Mina rooli ja Mellike lükkas auto parkimisplatsile. Lähemal ülevaatusel selgus, et sellega enam kuhugi ei sõida. Üks maandusjuhe vist oli plastmassist kesta enda ümbert täiesti ära põletanud. Korraks lõi veel katkine juhe särtsu ja siis kogusime asjad kokku ning asusime koduteele, jättes auto pargituna bensiinijaama, sest taevas paistis tormi lubavat. Koju jõudnud, tuli vahva elektrimees Urmas lahkelt appi ja pärast pisikest nokitsemist võis autoga jälle sõita. Nüüd peab autole ikkagi uue jupi ostma, aga suurt hullu sellest pole.
Eile saime ka kuulsas KFC kiirtoidurestoranis söödud. Mõned toidupalad olid päris maitsvad, kuid lemmikuks on siiski McDonalds. Kohalikest kiirtoidukohtadest oleme veel proovinud Subwayd, äraproovimist ootavad Hungry Jacks ja veel nii mõnedki. Peamiselt valmistame toidu ikkagi ise kodus ja rämpstoitu väga ei söö. Kokaoskused on hakanud avalduma meil mõlemal. Meelis ütleb ikka, et ma olen kokaoskuse emalt pärinud. Siiani me seda ei teadnud, sest ma polnud varem proovinud. :)
Päeval käisime marketil, kus müüakse riidekraami ja toit küpsetatakse või valmistatakse muudmoodi kohapeal. Pärast seda käisime Darwin Waterfrontis ujumas ja sai pisut päevitatudki, esimene jume tuleb juba peale. 15-minutilise päevitamisega tõmbasid õlad ja nina korralikult punaseks.
Õhtupoole seadsime sammud Darwini vanglamuuseumisse, aga kuna me seda üles ei leidnud, läksime hoopis Darwini sõjaväemuuseumisse. Tagasiminnes avastasime, et olime sellest lihtsalt mööda sõitnud.  Militaarmuuseumis olid mitmed väljapanekud teise maailmasõja aegsetest relvadest, tankidest, sõiduvahenditest, riietusest, varjendeist ja muust. Vaatasime ja ühe lühifilmi, mis rääkis Darwini pommitamisest ja vastuhakust.
Praegu aga tuli jäätiseauto, teisel päeval räägin eelmise nädalavahetuse seiklustest krokodillipargis, Alexandri järvest, mereäärekülastusest ja kutsikate sünnist. See ya!

Mindil Marketi parklas

Darwin Waterfronti ees ujumas ja esimest korda ka päevitamas





Torm on tulemas


Vaade ujumiskohale


Sõjaväemuuseumis






Uue sõbraga muuseumi sisehoovis

Krokodillipüügipuur



Ostsin uue raamatu vaid viie taalaga

No comments:

Post a Comment