Sunday, September 19, 2010

Melli mõtisklused

Siinpool on pesupesemine palju toredam. Pesed pesu ära, paned nöörile ja kui viimane asi on nöörile asetatud, on esimene juba kuivanud. =) Pestud asju  kuivatame hoovis, kus on ka kaks neljajalgset, kellele miskipärast meeldivad Velli stringid. =)Olen neid hoovi koristades juba paar tükki leidnud. Täna leidsin ühed Velli lemmikstringid, mille olid koerad katki närinud. Läksin akna taha neid talle näitama. Minule pakkus see nalja, aga vaeseke oli päris õnnetu hetkeks. Küll ma talle uued lemmikud kingin.
18.09.
 Kui eile teada saime, et peame ka laupäeval tööpõldu kündma, olime väga õnnelikud, kuna töötasu on nädalavahetustel palju suurem. Ärkasime rõõmsa tujuga kell 05:00. Tegelt Velli ärkas, mina lesisin veel kümmekond minutit. Vastupidiselt Eestile magan mina siin rohkem kui Vellike. Tema arust oli magamisega seoses kõige naljakam seik see, kui olin peale väsitavat tööpäeva päevasele iluuinakule pugenud  ja tema mind igavuse töttu kiusamas käis. Seepeale olin mina pärast mitmendat äratamiskatset läbi une küsinud, miks sa mul magada ei lase, kas sa oled unemati peale armukade? =) Hiljem, kui töö tehtud, jalutasime mõned kilomeetrid eemal asuvasse kodusse. Teel põikasime kaubanduskeskusest  läbi  karastusjoogi  ja lehe ostmiseks, seal ilmub iga laupäev palju automüügi kuulutusi. Peale mõnetunnist päevaund läksime õhtupoole motokrossi võistlust vaatama. Kõige enam meeldis mulle selle raja juures see, et see oli valgustatud ja nad saavad öösel trenni teha, kuna päevase ilmaga oleks see tegevus suht väljakannatamatu. Velli pole varem krossivõistlustel käinud, aga tundus, et talle meeldis või oli tema rahulolev näoke tingitud hot dogist ja limonaadist mille talle ostsime ja mis talle väga maitses. Istusime murul ja hot dogi vahelt väljakukkunud juustu- ja peekonitükid meelitasid ligi suurel hulgal sipelgaid, kes seal ringi uitasid. Velli esimese krossivõistluse lõpetasidki need samad väikesed tegelased, kes toidu peale kohale tulid ja ka meid veitsa näksata otsustasid. Peale seda otsustasime ühiselt koju minna. Õhtuks ostsime veini, et veitsa romantikat teha. Ei tulnud see veiniisu kohe kuidagi peale. Arvame, et siinne palavus ei tekita seda alkoholi isu, aga eks see jääb mõnda teist täiskuuga õhtut ootama.
19.09.2010 Vihmaga on siin lood sellised: kui sajab, siis sajab väga väga korralikult. Täna hommikul mõtlesin, et keegi peseb akna all survepesuriga midagi. Uni oli juba 7-8 ajal läinud. Kiire värskendus külma vee all ja päev võiski alata. Kati ja Urmas olid juba ammu enne meid üleval ja toimetasid köögis. Dan oli kuhugi ära läinud ja Sean hoovis. Oleme unustanud rääkida meie uuest majakaaslasest,  kes tuli mõneks ajaks siia elama. Päris tore tüüp on.  Kati ja Urmas kutsuvad teda hülgeks. =)) Tegelikult ta kõnnak meenutab küll natuke sellise multika hülge kõnnakut. Tal on igasuguseid toredaid asju nagu näiteks paat, kart, spordikoti täis toredaid ja vähem toredaid filme.  3 kitarri  ja neid ta valdab väga hästi. Me pole veel nii head kitarristi nii lähedalt näinud ega kuulnud. =)))Täna on meil plaanis üks suur ja korralik koristuspäev. Sellega me nüüd ka alustame.



                                                         puhkepaus tööl

                                           siis, kui tööd on juba tunnike tehtud



                                               krossivõistlust vaatamas

















                                                naabritüdruk kiusab


No comments:

Post a Comment