Saturday, September 4, 2010

Juhuu, tööaeg

Oleme nüüd mitu päeva usinalt tööd otsinud. Käisime farmis küsimas ja pärlilaevameestega rääkimas. Öeldakse, et paari nädala kuni paari kuu pärast uuesti küsida, kuna hooajad alles siis algavad. Tööbüroodes käisime ka, backpackerite majutuse seintel olevaid kuulutusi vaatasime, helistasime kõikvõimalikesse farmidesse: krokodilli-, banaani-, mangofarmi, isegi akvaariumiparandusse, mis meelisele väga meeldis. Mina kandideerisin retseptsionistiks, administraatoriks ühte majutusasutusse. Seal peaks 2 nädala pärast intervjuu olema, näis.


Otsimistöö kandis vilja, saime töö läbi õnne ja juhuse. See on lihtne ja tasuv töö. Sellise nalja eest makstakse kordi rohkem, kui Eestis korraliku klienditeenindaja töö eest. Nalja tegemine seisneb värviliste naelte või kruvide sorteerimises värvi järgi, ma ei teadnudki, et selline amet olemas on. Kaheksa tundi päevas peab tegema, 6st 2ni, esmaspäeval on esimene päev. Anname siis pärast teada, kuidas töö tundub.

See on hea, et töö kestab 2ni, sest siis saame enne 4 linna sõita (4 pannakse kõik kontorid kinni) ja uurida agentuuridest, kuidas meile töö otsimine sujub, ise ka CV-sid jagada ja pärlifarmi kontorist progressi uurida. Loodame aina parema ja parema töö peale saada, aga praeguseks on olemasolev töö ka hea.

Enne tööle vormistamist pidime kümneid lehti täitma, oma nimi, aadress, kas on olnud luumurdi, kas oled värvipime ja väga totrad küsimused veel. Vaatasime ka turvalisusvideot, kus seletati, et kui oled teisel korrusel ja tahad alla tagasi minna, pead enne veenduma, et trepp on seal, kus enne. Video kestis pool tundi ja pärast täitsime selle kohta testi. Veel pidime ostma turvasaapad, millel on rauast nina, mina pole varem neid kandnud. Alghind oli 700kr, meie saime 200kr-ga.

Anname pärast esimest tööpäeva teada, kuidas on väga igavat ja hästi tasustatud tööd teha.

No comments:

Post a Comment